Pages

Monday, July 27, 2009

LANG TENGAH ISLAND

LETS PIC SAY WHAT IS ALL ABOUT....................






























video
UPLOAD BY:


i'M in HoliDay

hai aLL..
aku baru je smpai umah mlm ni tdi..huhuhu uum closed smnggu corse kes H1N1..emm aku ingat uum bebas dr virus ni, rupanya kami pun terpaksa d cutikan..nak x nak aku pun balik gak la kg..perjalanan yg aku rasa kan sngat la jauh......emm aku dh bli tiket lik uum dah..aku balik 4hb..saje nk terlebih cuti mana la tau kan cuti sem dah xde..so aku lebihkan kat sni la..huhu...emm balik ni makin mengembang la aku..so aku doakan semua org selamat dr H1N1..jaga dri anda smua baik2.sama2 la kita melindungi dri sndri..ok...salam sayang...
post by :

Tuesday, July 21, 2009

percubaan seterusnya...

hai aLL...
my next try...ye haa...


upload by :


Tuesday, July 14, 2009

FirST trying...





ape yg aku try..which one yg ok? usaha yang berbaloi,
at least i learn something new, hehehehehe

upload by :



Wednesday, July 8, 2009

wEddinG pIc




layan ni dulu ekh....x nyempat nk upload...

MANY THINGS WANT TO SHARE

Hai aLL...

Lama sudah aku x bercerita di blog ni...gud morning..emm mcm x caye je aku bangun pagi kan..tapi xde yang pelik nya, kat kg masa cuti ni aku mmg bangun dah waktu2 mcm ni..kalo dapat maintainkan ok pe..x la merana aku sem ni n masa praktikal ti..sbb kedua2 nya mmerlukan aku bangun pagi untuk kls n kerja...xpe la practice make perfect rite...emmm masa cuti mmg aku x online sungguh..bnyk gak story nk share..mcm2 la..yg pling penting wedding adik aku la..bnyk rasa gambar yg nak di upload..hehe..tapi hari ni mungkin x sempat la..coz rini aku nk g belanja barang2...emmm cik soft, adik sarah dah bangun tau..awal dia bangun, saje nk motivasikan org..hehe..bangun siap nyapu lagi..tul2 buka pintu rezeki...kui2..
Adik aku dah selamat diijabkabulkan 7/6 yg lepas dah sebulan la hdup dia sebagai isteri org..huhu...emm by the way alhamdulilah majlis pun berjalan lancar n ade gak la mmber sekolah aku dlu dtg..diorg ni mmg setiakawan..dr dlu smpai skrg close gile.. ;-)..penat xcually wedding ni, tapi biasa a..kata majlis kawin kan..mmg gitu a keadaannya..majlis aku?..
ti aku upload gambar kawen adik aku ekh..enjoy viewing..
post by :

Tuesday, July 7, 2009

i'm HOME...

JUST COME BACK FROM MY HOMETOWN..FOR LAST SEM WARR.......
MISS T WRITE N POST MY NEWS..

my Song